Betalen

Hoe kan ik betalen?

Tijdens het bestelproces in de webshop kies je voor de betaalmogelijkheid iDeal. iDeal is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kan afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren. Na het afronden van de betaling ontvang je een bevestigingsmail.

Betalen onder rembours is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Beperkte mogelijkheid voor bepaalde producten. Indien je bestelling aan alle voorwaarden voldoet, is deze betaalwijze te selecteren bij het afrekenen. Wij rekenen naast de verzendkosten €24,95 extra voor de betaalwijze rembours. Als je onder rembours bestelt wil dit zeggen dat je afrekent op het moment dat jouw bestelling wordt afgeleverd. Zorg dus dat je voldoende contant geld in huis hebt en dat je thuis bent.

Kan ik veilig betalen?

Vitotaal® zorgt ervoor dat je bank- en persoonlijke gegevens veilig verstuurd worden door gebruik te maken van een SSL-protocol (Secure Sockets Layer). Dit is een geavanceerd internet beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat je gegevens tijdens het bestelproces versleuteld worden verstuurd. Hierdoor zijn je gegevens beveiligd en kunnen ze niet worden opgespoord, onderschept of worden gebruikt door derden.