Natuurlijk

Natuurlijk betekent door de natuur gevormd. De kruiden die door Vitotaal® gebruikt worden zijn logischerwijze natuurlijk, want er bestaan geen synthetische kruiden.

Voor vegetariërs

Vitotaal® kruidencapsules bevatten uitsluitend plantaardig materiaal, zonder chemische toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen. Uitzondering hierop zijn de zogenaamde softgel capsules.

Moeite met slikken

De capsule mag opengemaakt worden, waarna de inhoud met wat sap, vla of yoghurt kan worden ingenomen. Of laat de capsule een minuut op een lepeltje lauw water weken. Hierdoor is deze gemakkelijker in te nemen.

Vitotaal® biedt een breed scala aan natuurlijke producten op basis van enkelvoudige kruiden. Vitotaal producten zijn 100% natuurlijk en zuiver. Ze bevatten geen ongewenste toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs. Een natuurlijke oplossing voor je gezondheid!

Onze doelstelling is om een kwalitatief hoogstaand productassortiment aan te bieden: de kracht van het Vitotaal® assortiment ligt in de breedte van het assortiment en zijn toepassingen.

Uit de producten binnen elk toepassingsgebied kan je een afgewogen keuze maken welk Vitotaal® product het beste bij je past.

Mocht je vragen hebben, neem contact met ons op via info@vitotaal.nl of 0294-461101 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur).
Wij adviseren je graag!